Souhlas se zpracováním osobních údajů GDPR

V souladu se zákonem o ochraně osobních údajů EU 2016/679 (GDPR), který vstoupil v účinnost 25. května 2018, dobrovolně souhlasím s tím a akceptuji, aby Správce osobních údajů: Farma Naděje z.s., IČ:03901378 , se sídlem: Víckovice 8, 286 01 Třebětín (dále jen „Správce.“) ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával, shromažďoval a uchovával mé osobní údaje. Beru na vědomí a souhlasím, že tyto osobní údaje budou zpracovávány a uchovávány

v rozsahu

  • jméno a příjmení, bydliště či jiná udaná adresa
  • telefonní číslo, e-Mailová adresa, facebookový kontakt

za účelem

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněného zájmu správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Vašeho souhlasu se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby,
  • hodnocení e-shopu, zboží v něm prodávaného i samotného prodávajícího.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové, právní a ekonomické služby,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Pokud mi ještě nebylo 16 let, musí výše uvedený souhlas dát také můje matka, otec či jiný zákonný zástupce.

Prohlašuji, že toto omezení je mi známo a neobcházím je.

Moje osobní údaje budou zpracovávány na základě tohoto souhlasu po dobu 10 let od poslední aktivity 
na e-shopu, nejvýše do odvolání tohoto souhlasu.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud budete přešlapy řešit nejprve s námi. Vždy nás můžete snadno kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, emailu:simona@farmanadeje.cz, nebo na telefonním čísle 720993343.

Košík

FN
 
FN
Chcete nám pomoci peněžním příspěvkem? Můžete zasláním libovolné částky či zřízením trvalého příkazu ve prospěch našeho transparentního konta č. 2300769996/2010.

č.ú. 2300769996/2010
Údaje pro zahraniční platby:
IBAN CZ4120100000002300769996
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX
Banka : FIO
IČO: 03901378
Sídlo spolku: Kaprova 42/14,110 00 Praha
Majitelem účtu je Farma Naděje, z. s.
Telefon: 777 633 561
Spisová značka: L 62162 vedená u Městského soudu v Praze
Děkujeme, každá pomoc se počítá!

Přes PayPal:
Při nákupech v e-shopech označte Farmu Naděje, nestojí Vás to nic a darujete nám % ze svého nákupu.
eshopy pro zvířátka

FN
www.givenio.org
Při nákupech v e-shopech označte Farmu Naděje, nestojí Vás to nic a darujete nám % ze svého nákupu.
eshopy pro zvířátka

FN
www.nakupem.cz
Vegan potraviny, přírodní kosmetika, superfoods. Při objednávce vložte kód NADEJE5 a podpořte 5% z celkové ceny Farmu Naděje.
FN
Koupí oblečení a doplňků přispějete 10% Farmě Naděje
FN
Přejeme vám Vánoce zdravé, etické, šetrné, soucitné a přitom št'astné. Inspirujte se našimi tipy.
FN
NADACE NA OCHRANU ZVÍŘAT
přispívá na provoz Farmy Naděje
FN
Koupí velmi kvalitní Křemeliny podpoříte Farmu. Křemelina DiatomPlus 240x400px co je Křemelina ?
Koupí služeb firmy Tlapky Doma podpoříte Farmu. tlapky_doma
Koupí služeb od Pragonet podpoříte Farmu. Pragnet 240x400px

Kategorie produktů

Top